Dit is hoe de bestorming van Area 51 echt is begonnen

Vandaag is het zover, de bestorming van Area 51! Via Facebook gingen maandenlang geruchten dat op 20 september 2019 mensen massaal dit zwaarbeveiligde gebied zouden betreden. Onze eigen jongens Ties en Govert deden dit op eigen houtje en zijn betrapt. Zouden zij aliens hebben gezien? En gaat het dan vandaag écht gebeuren, die vermoedelijke bestorming?

The truth is out there!

Smachtend kijken naar The X Files, want zij wisten hoe het zat met Area 51. Als jij nog steeds iedere week vastgeplakt zit aan de buis als Mulder en Scully langskomen, dan wil jij vast ook weten wat Ties en Govert hebben gezien en meegemaakt. Hoe lang waren zij binnen? Wat hebben zij gezien? Hoe zijn ze ontdekt? Hoe ver zijn ze gekomen? Wij hebben zoveel vragen. Maar dat niet alleen, wij zijn heel benieuwd of de oproep voor de bestorming te maken heeft met het besluit van T&G om met zijn tweeën zelf een poging te doen. Hebben zij de waarheid over Area 51 ontdekt? Zo ja, waarom klappen zij dan niet uit de school? We deserve to know the truth! Zijn er echt groene kleine mannetjes? Hebben de Amerikanen E.T. ontvoerd?

De oproep via Facebook zorgt voor veel commotie

Een aantal maanden geleden verscheen op Facebook deze oproep van de toen nog onbekende Roberts:

“Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us”

Wat volgens hem begon als een goedbedoelde grap, liep al gauw uit de hand. De media hype eromheen groeide en zelfs de Amerikaanse autoriteiten raakten in paniek.

“De Amerikaanse autoriteiten staan op scherp door een vermoedelijke bestorming van het gebied op 20 september. Op Facebook kon het aangekondigde evenement op miljoenen aanmeldingen rekenen.”

De hele wereld in rep en roer want ruim 1 miljoen meldden zich aan op Facebook voor dit evenement. Roberts durfde alleen anoniem te plaatsen uit angst voor de overheid maar had dit ook niet voorzien. Sterker nog, hij wilde gewoon een feestje met weirdo’s in de woestijn!

Bron: Nu.nl

De bestorming gaat gewoon door

Met inmiddels meer dan 2 miljoen aanmeldingen lijkt de bestorming toch door te gaan. Zouden Ties en Govert meedoen? Of was wat zij gezien hebben zo teleurstellend dat zij een ander evenement zullen bezoeken? Misschien een lokaal café of bar dancing? Of staan zij klaar om nogmaals de Nevada Test and Training Range, de officiële naam van Area 51, illegaal te betreden? Wij zijn heel benieuwd naar wat ons vandaag te wachten staat. Wellicht weten wij morgen eindelijk hoe het zit met “the grey”.

Bron: Telegraaf.nl

Wat vond je van dit artikel?

De 5 bewezen manieren om een avocado snel te laten rijpen

6 bizarre dingen die duikers uit de Noordzee hebben opgedoken