Top 10 Beste Tweedehands Automerken

Het hebben van een mooie auto is iets waar veel mensen waarde aan hechten. Mocht jij een auto aan willen schaffen en heb jij hier minder budget voor? Dan is er gelukkig nog steeds geen man over boord!

In dit artikel gaan we jou namelijk vertellen welke automerken en welke types absoluut een aanrader zijn op het moment dat je minder dan €15.000 uit kunt geven aan een auto. Ook wanneer dit je budget is, is er gelukkig een hoop mogelijk.

Een auto zal er voor moeten zorgen dat jij op een veilige manier van A naar B gebracht kunt worden. Zeker wanneer je de auto dagelijks voor je werk gebruikt of je zo nu en dan lange afstanden aflegt is het belangrijk dat je een betrouwbare auto hebt.

Onderstaand hebben wij een top 10 van tweedehands auto’s samengesteld die absoluut een aanrader zijn in onze ogen. Wij wensen je veel leesplezier toe en mocht je nog goede suggesties hebben, geef deze dan gerust door.

1. Volvo V40

Op nummer 1 van deze lijst staat de Volvo V40. Het is een prachtige auto die er zeer modern uit ziet. De bouwkwaliteit van deze auto is goed waardoor het minder snel stuk gaat. Hierdoor hoef je minder geld uit te geven aan het onderhoud van deze auto.

Ook is de auto heel zuinig. Je kunt ook met de Volvo V40 lange afstanden rijden zonder dat jij je oncomfortabel voelt. Het is de perfecte auto voor een zakenvrouw of man en ook voor kleine gezinnen!

2. Volkswagen Polo

Voor een auto met een luxe uitstraling kan je kiezen voor de Volkswagen Polo. Deze auto ziet er prachtig uit en rijd heel comfortabel. De Volkswagen Polo is heel zuinig waardoor je geld bespaart op benzine.

De auto is heel stijlvol waardoor de bestuurders van deze auto er ook gelijk stijlvol uitzien! Ook is de auto heel betrouwbaar.

3. Suzuki Swift

De Suzuki Swift is de perfecte auto voor jongere bestuurders. De auto ziet er modern uit en komt in veel verschillende kleuren voor. Als je een auto zoekt die niet veel mensen hebben kun je kiezen voor de Suzuki Swift.

Deze auto is niet heel populair dus je gaat hem niet vaak zien! Deze auto biedt goede kwaliteit en is heel fijn om in te rijden.

4. Seat Ibiza

Als je een sportieve auto zoekt die ook nog eens goed betaalbaar is kun je kiezen voor de Seat Ibiza. Deze auto lijkt qua de techniek veel op de Volkswagen. De Seat Ibiza is een auto die je vaak ziet op vakantie.

Hierdoor geeft de auto jou gelijk een vakantiegevoel dat je niet wilt missen! Ook kan de Seat Ibiza lange afstanden rijden wat perfect is als jouw werk wat verder weg is of als je ervan houd om met de auto op vakantie te gaan!

5. Renault Clio

Als je een efficiënte auto zoekt ga je voor de Renault Clio. De auto heeft een mooi uiterlijk en interieur. De Renault Clio is ook zeer zuinig en heeft een krachtige motor. Het is ook een zeer betrouwbare auto die redelijk lange afstanden kan rijden. Hierdoor is deze auto perfect voor kleine gezinnen.

6. Peugeot 208

Als je een auto wilt die er sportief uitziet kan je gaan voor de Peugeot 208. Door de vorm van de auto ziet hij er sportief uit. Wat ook nog eens super fijn is aan deze auto, is dat het comfort van deze auto heel hoog is.

De stoelen zijn lekker zacht waardoor jij je sneller comfortabel voelt. Dit is vooral fijn wanneer je wat langere afstanden wilt rijden!

7. Opel Corsa

De Opel Corsa is een auto die als zeer betrouwbaar gezien wordt en dat is niet gek. Deze auto doet zijn werk goed en hij heeft ook nog eens goede prestaties. Omdat de Opel Corsa zo betrouwbaar is, is het een fijne auto als je van plan bent om hem lang te houden. Als je een auto wilt die er modern uitziet kun je daarvoor ook een Opel Corsa nemen.

8. Citroen C3

De Citroën C3 is een unieke auto met een prachtige uitstraling. De auto ziet er trendy en futuristisch uit. De auto ziet er mooi uit wanneer je ermee over de weg rijd. Hij is beschikbaar in veel frisse kleuren waardoor hij alle aandacht trekt. Het is een ruime auto, hij is zeer geschikt voor je gezin.

9. Ford Fiesta

Wanneer je een auto zoekt die simpel is, maar er luxer uitziet kan je gaan voor de Ford Fiesta. Deze auto ziet er goed uit en heeft een leuk karakter. De Ford Fiesta heeft een strak interieur waardoor het er luxer uitziet.

De technische functies van deze auto zijn ook uiteenlopend. Hierdoor is deze auto geschikt voor iemand die een auto wilt die meer luxe uitstraalt!

10. Fiat 500

De Fiat 500 ken je vast wel vanwege het leuke uiterlijk. Deze auto ziet er niet heel luxe of modern uit, maar het is een auto waarmee je prima langere afstanden mee kunt afleggen. Het is een kleine auto dus als je een klein gezin hebt is deze auto perfect!

Het onderhouden van deze auto is best goedkoop. Als er iets kapot gaat aan deze auto hoef je niet veel te betalen om het te laten repareren!

Wat vond je van dit artikel?

Top 25 Mooiste Badplaatsen in Turkije

Top 10 Leukste Dierentuinen in Duitsland