Top 7 Beste Mobiele Airco’s Van Dit Moment

Wat was het heet afgelopen zomer. Wil je een mobiele airco kopen? Wij gingen op zoek naar de beste mobiele airco en hebben hier een mooi lijstje voor jou van gemaakt? Wij gaan je hierbij helpen!

Elk jaar lijkt het warmer en warmer te worden en tevens lijkt de zomer ook steeds langer te duren. Met de huizen vooral gebouwd om de warmte binnen te houden is het ondraaglijk binnen. Van de aanschaf van een mobiele airco ga je geen moment spijt krijgen.

Dit zijn de 7 beste mobiele airco’s van dit moment:

1. Trotec split airconditioner PAC 4600

Beeld: Bol.com

Mega krachtig, super stil en ideaal voor de hete maanden. Daarnaast kan je deze ook aan de wand monteren.

Alle mobiele airco’s uit dit lijstje zijn overigens energie zuinig. Neem jij in overweging om een mobiele airco aan te schaffen deze zomer? Afgelopen zomer waren ze binnen no-time uitverkocht en een lange tijd niet leverbaar. Mocht je dat deze zomer willen voorkomen, wees er dan op tijd bij. Naast dat airco’s de woning koel maken waardoor je je comfortabel kan voelen zelfs tijdens de hete zomermaanden, zuiveren ze ook nog eens de lucht. Ideaal als je last hebt van hooikoorts!

2. SAUBER PAC-123542 9000

Beeld: Bol.com

Koelt ruimtes tot 100m2! Daarnaast heeft de airco een handige afstandsbediening waarmee je de instellingen makkelijk kan regelen.

3. Everglades EV9051

Beeld: Bol.com

Deze airco heeft een mega groot koelvermogen en is geschikt voor grotere ruimtes, tot wel 60m2! Dat is overigens niet het enige, deze airco kan de ruimte met wel 20 graden koeler maken. Zo weet je zeker dat je het niet te warm krijgt deze zomer.

4. Tristar PD-8779 3 in 1

Beeld: Bol.com

Een laag energie verbruik én een mooi design

5. Tristar AC-5477 3 in 1

Beeld: Bol.com

Deze airco koelt ruimtes tot 22m2! Daarnaast is de airco makkelijk in gebruik en in te stellen naar jouw eigen wensen.

6. Bestron AAC7000

Beeld: Bol.com

Drie in één mobiele airconditioner met 5 jaar garantie.

7. Airco Eurom 7000

Beeld: Eurom

Verkoelen, ontvochtigen en ventileren met 1 apparaat? Dat kan met de Eurom 7000.

Wat is  een mobiele airco?

Een mobiele airco is een airconditioningsysteem op wielen. Super handig, want op deze manier kan je de airco verplaatsen naar verschillende ruimtes in het huis. Overdag wil je de airco wellicht in de woonkamer, terwijl je deze in de avonden misschien wel graag op de slaapkamer hebt. Daarnaast is een mobiele airco ook makkelijk op te bergen tijdens de koude periodes van het jaar. Ga je voor een mobiele airco, houd er dan rekening mee dat daar wel een afvoerslang voor de hete lucht bij zit. Deze warme lucht moet je afvoeren naar buiten of een andere ruimte.

Een mobiele airco is overigens wat anders dan een aircooler, hou hier rekening mee! Wat dan precies het verschil is? Een lang verhaal kort, met een mobiele airco kan je de omgevingstemperatuur flink lager krijgen. Met een aircooler is dit een stuk minder, namelijk maar een paar graden. Waar je bij de mobiele airco eenvoudig een temperatuur kun instellen is dit niet het geval bij een aircooler. Met een aircooler kun je alleen de lucht koud krijgen door gebruik te maken van koelementen of koud water.

De 7 allerbeste mobiele airco’s voor deze zomer! De top 7 hebben wij samengesteld op basis van diverse belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf. Denk hierbij aan het geluid wat het apparaat produceert maar natuurlijk ook de aanschafprijs. Zo kan jij deze zomer comfortabel en koel doorbrengen!

Wat vond je van dit artikel?

Deze 9 Gevaarlijke Producten Mag Je Niet Bij AliExpress Kopen

Top 10 Meest Pikante Kiekjes Van Sylvie Meis