Top 15 Beste Manieren Om Sudocrem Te Gebruiken

Sudocrem zal zeer waarschijnlijk wel bekend zijn bij de meeste mensen. Echter zou je niet aan een huidverzorgingsproduct denken als over Sudocrem hoort. Toch is het zo. Wist je dat de creme ook voor heel veel huidverzorgende zaken gebruikt kan worden? Hier geven wij je 15 manieren hoe je Sudocrem ook kan gebruiken.

1. Het tegen gaan van schuurplekken

Voor hardlopers bijvoorbeeld is de Sudocrem een goede uitkomst. Als hardloper zal je zeker last krijgen van schuurplekken. Wist je dat je met Sudocrem dit kan vermijden? Smeer een beetje Sudocrem op de binnenkant van je benen. Zo heb je geen last meer van schurende benen.

2. Vechten tegen Acne met Sudocrem

Last van acne in het gezicht kan lastig zijn. Vooral wanneer deze lastige vlekjes achterlaat. De Sudocrem kan je gebruiken om de acnevlekjes tegen te gaan en het kalmeert ook de huid. Deze werking is mogelijk vanwege de benzyl alcohol die men in de Sudocrem heeft verwerkt.

Wat moet je doen? Was je gezicht schoon en smeer wat Sudocrem op de lastige. Laat dit de hele avond zitten en was je gezicht de volgende met wat water. Wat je liever niet moet doen is om Sudocrem onder je make-up te zetten omdat de crème vrij vettig is waardoor je make-up waarschijnlijk ook niet goed zal blijven zitten op je gezicht.

3. Gaat verkleuring van vlekken tegen

Soms kan men last krijgen van oranjekleurige handen en voeten. Wat je kan doen is om wat Sudocrem te smeren op je handpalmen en aan de onderkant van je voeten. Zo kan je de oranjekleur tegen gaan. Ook kan je Sudocrem aanbrengen op je haarlijn om zo een oranje randje te voorkomen

4. Last van droge huid, gebruik Sudocrem

Heb je last van een lastige droge huid dan is Sudocrem een effectief middel om je huid heel goed te hydrateren. De hydraterende werking wordt mogelijk gemaakt door de watervrije hypoallergene lanoline en zinkoxide die in de creme zijn verwerkt.

Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de vochtbalans in je huid in balans blijft. De creme is ook heel goed te gebruiken in de wintermaanden. In deze koude maande zorgt de Sudocrem voor een beetje bescherming.

5. Sudocrem tegen jeukende insectenbeten

Niets is zo lastig als je wordt gebeten door insecten. Ook Sudocrem kan je helpen tegen die jeukende insectenbeten. De creme zorgt voor een beschermende laag op je huid en zal helpen de jeuk te verlichten.

Het zorgt verzachting van de geprikkelde huid. Je zal dan minder last hebben van dat lastige jeukende gevoel.

6. Sudocrem helpt kleine wondjes te genezen

Het kan soms voorkomen dat je last krijgt van kleine wondjes. De Sudocrem kan helpen om de gebroken huid bij de wond herstellen. De creme helpt ook om op een heel snelle manier de wondjes te genezen. De bestanddelen benzylbenzoaat en benzylcinnamaat die in de creme zijn verwerkt zorgen voor de helende eigenschappen.

7. Sudocrem tegen gebarsten hielen

Last van gebarsten hielen? Je hoeft hiervoor niet naar de pedicure. Wat je wel kan doen is om Sudocrem te smeren voor je gebarsten hielen. Breng hem aan voor je gaat slapen en de volgende dag sta je op met zachte voeten. Voor een beter resultaat ka je dit een paar nachten achtereen herhalen.

8. Sudocrem goed voor de verbrande huid

Een dagje in de zon is altijd lekker. Een nadeel hiervan is dat wel kan verbranden. Dat is minder. Om het pijnlijke branderig gevoel te verminderen door wat Sudocrem op de huid te smeren wanneer je uit de zon komt. Smeer de creme op je lichaam zoals je gezichtsmasker zou zetten en laat het goed in je huid intrekken.

9. Sudocrem tegen jeuk bij uitslag

Last van een hinderlijke jeuk bij uitslag of infecties op je lichaam? Sudocrem kan helpen om de jeuk te verminderen.

10. Verminder littekens en zwangerschapsstrepen (striae)

Heb je littekens op je huid, of heb je zwangerschapsstrepen na het krijgen van een baby? Gebruik Sudocrem op de littekens en striae om ze te helpen vervagen.

11. Gebruik Sudocrem voor Aambeien

Sudocrem helpt tegen aambeien. Als je last hebt van pijnlijke aambeien kan dat erg vervelend zijn. Wat je kan doen is om Sudocrem op de plaats te smeren zodat het de pijn en de aambeien kan verlichten.

12. Sudocrem gebruiken bij herstel bij herpes

Zou je niet denken he dat je bij herpes ook Sudocrem kan gebruiken. Je kan de creme smeren op de plekken waar de bacterie de huid heeft aangevreten. Doordat de huid is beschadigd krijgen bacterien makkelijk het lichaam binnendringen wat voor ontstekingen kan zorgen. Om dit te voorkomen gebruik je de Sudocrem om de huid te herstellen.

13. Gebruik Sudocrem voor koortslip

Koortslip kan heel erg lastig en pijnlijk zijn. Breng wat Sudocrem aan op je koortslip als een beschermende laag zodat er geen bacterien van buitenaf de koortslip kunnen aantasten. Door de beschermende laag van Sudocrem heeft de koortslip tijd op te herstellen.

14. Sudocrem als masker voor je gezicht

Het blijkt dat Sudocrem heel goed gebruikt kan worden als gezichtsmasker. Het beste zou je de creme moeten insmeren op je gezicht er een nachtje mee gaan slapen en het de volgende ochtend eraf wassen. Je huid zou er heel zacht moeten aanvoelen. Zeer waarschijnlijk wordt dit masker ook gebruikt door verschillende beroemdheden.

15. Af van rode billetjes met Sudocrem

Hoe erg is het niet voor je baby als die last krijgt van rode billetjes. Om de pijnlijke rode billetjes te verzachten kan je Sudocrem gebruiken. Smeer wat creme op de billen als een beschermend laagje zodat de pamper of luier de huid minder zal irriteren.

Handig middel

Zoals je ziet kan Suocreme voor heel wat doeleinden gebruikt worden. Reden genoeg om een potje Sudocrem aan te schaffen en in huis te houden. Zeker weten dat je het heel goed kan gebruiken in je dagelijkse routine van huidverzorging. En het kan gebruikt worden door het heel gezin van jong naar oud door zowel mannen als vrouwen. Een probaat middel tegen allerhande huidkwaaltjes waar je graag vanaf wilt.

Wat vond je van dit artikel?

Je Kunt Disney Plus Nu 1 Maand GRATIS Proberen

Top 21 Beste Gratis Torrent Clients