Top 10 Beste Kappers in Maastricht

De meeste mensen vinden hun kapsel vrij belangrijk. Je kapsel kan je uiterlijk namelijk enorm beïnvloeden. Het is dan ook niet gek dat de meeste mensen het belangrijk vinden om zich door een goede kapper te laten knippen.

Het vinden van een goede kapper doe je liever niet door middel van trial-and-error. Het duurt namelijk even voordat je haar is aangegroeid en het liefst loop je er altijd goed verzorgd bij. Om die reden hebben wij deze lijst met top 10 beste kappers in Maastricht samengesteld.

In deze lijst lees je welke kappers in Maastricht het best kunnen knippen en de beste sfeer hebben. Na het doornemen van deze lijst wordt het een stuk eenvoudiger om na te gaan bij welke kapsalon jij je wilt laten knippen. Neem dus de tijd om deze lijst met de top 10 beste kappers in Maastricht door te lezen.

1. Hair Future

Beeld: Hair Future

Hair Future is nummer 1 in onze lijst met top 10 beste kappers in Maastricht. Deze kapsalon heeft een prachtige inrichting en een fantastische service. Hier maken de kappers echt tijd voor je, een afspraak maken is daarom wel van belang.

Om ervoor te zorgen dat de kappers altijd de mooiste kapsels kunnen knippen, volgt het team achter deze zaak regelmatig cursussen. Bovendien maakt men hier gebruik van professionele producten.

Bij Hair Future worden dames, heren en kinderen geknipt. Je kunt de prijzen voor het knippen eenvoudig inzien op de website van deze zaak. De zaak is gevestigd aan de Doppierdomein, op nummer 76-A.

2. Golden Hairstyling

Beeld: Golden Hairstyling

Golden Hairsytling is de nummer twee in onze lijst. Klantvriendelijkheid staat bij deze kapperszaak erg hoog in het vaandel. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich hier van een mooie nieuwe coupe laten voorzien.

Bij Golden Hairstyling hebben ze aan alles gedacht. Zo wordt je als klant altijd in een heerlijl comfortabele stoel geknipt Je krijgt in deze kapsalon ook altijd advies op maat.

Bij Golden Hairstyling zijn ze altijd op de hoogte van de laatste haarmode. Toch kijken ze bij deze zaak naar meer dan trends alleen. Bij deze kapsalon geven de kappers je graag een kapsel dat perfect aansluit op de vormen van jouw hoofd.

3. La Ligne

La Ligne is een kapperszaak aan de Dorpstraat in Maastricht. Het pand van deze kapperszaak valt zeker op en ook wordt je hier opvallend mooi geknipt. In deze zaak kun je iedere keer weer zeker zijn van een prachtig kapsel.

La Ligne is een relatief kleine kapperszaak, maar desondanks liegen de beoordelingen van deze zaak er niet om. In de Google-reviews van La Ligne is merendeel van de mensen onder andere zeer tevreden. Ook in Maastricht zelf zijn veel mensen te vinden die zich nergens anders dan bij La Ligne laten knippen.

4. Coiffures Maud

Beeld: Coiffures Maud

De naam van kapsalon Coiffures Maud doet je direct aan een chique salon denken. Dat is ook precies wat je kunt verwachten van Coiffures Maud. Ze knippen hier zeer nette kapsels en ook de service is uitstekend.

Bij Coiffures Maud denken de kapsters graag met je mee. De kapperszaak is bovendien chique ingericht en het is ook altijd gezellig om hier een praatje te maken tijdens het knippen. Coiffures Maud is daarom ook een van de betere salons in de stad.

5. Dordan Kappers

Beeld: Dordan Kappers

Dordan Kappers is een uitstekende kapperszaak waar zeer goede kapsters werken. De kapsters hier maken graag een praatje en de resultaten zijn ook altijd erg strak. Ook als man kun je overigens terecht bij Dordan Kappers om je te laten knippen.

Dordan Kappers is vooral een zeer goede dameskapper. Wil jij een ander model, wil je graag extensions of moet je haar geverfd worden? Dan is deze kapperszaak een uitstekende keuze.

Bij Dordan Kappers wordt altijd gebruik gemaakt van producten van zeer hoge kwaliteit, ook dat komt het resultaat ten goede.

6. Kapsalon Verheijde

Kapsalon Verheijde is een relatief kleine, maar ontzettend gezellige kapsalon. Ook je kinderen kun je prima laten knippen in deze kapsalon. Kapsalon Verheijde bestaat al ontzettend lang en heeft dan ook een vaste klantenkring.

Het feit dat deze kapsalon veel vaste klanten heeft, merk je ook terug aan de recensies op Google. Kapsalon Verheijde scoort hier namelijk een zeer hoge score. Kapsalon Verheijde heeft de zesde plek op deze lijst dan ook dik verdiend.

7. Kapper Saloon Maastricht

Beeld: Kapper Saloon Maastricht

Kapper Saloon Maastricht is een kapsalon met een unieke huisstijl. Bij deze kapsalon zijn ze zeer creatief en dat is overal aan terug te merken. Knippen kunnen ze bij deze kapsalon bovendien ook maar al te goed.

Kapper Saloon Maastricht is overigens een kapsalon waar alleen heren geknipt kunnen worden. In de Saloon kun je ook prima terecht om bijvoorbeeld je baard te laten bijwerken als man. De kapsalon zelf heeft een authentieke stijl zoals je van een saloon in het Wilde Westen zou verwachten.

8. Mooi Haar Huis

Beeld: Mooi Haar Huis

Kapsalon Mooi Haar Huis is meer dan een kapsalon alleen. Zo kun je er ook terecht voor huidverzorging en visagie. De kapsels die ze in deze salon kunnen knippen zien er fantastisch uit.

Aan de website van Mooi Haar Huis is overduidelijk veel aandacht besteed. Dit is een teken van professionaliteit. Zelfs voor bruidskapsels kun je in deze kapsalon terecht. Mooi Haar Huis is een kapsalon met kapsters die écht goed kunnen knippen.

De prijzen van deze salon zijn ongeveer wat je kunt verwachten van een professionele salon. Voor een knipbeurt in Mooi Haar Huis betaal je namelijk € 30.

9. Kapsalon Zeelig

Beeld: Facebook / Kapsalon Zeelig

Kapsalon Zeelig is een mooie kapsalon aan het Koningin Emmaplein. Deze kapsalon is ontzettend populair in Maastricht. In de kapsalon worden bovendien ook beautybehandelingen aangeboden.

Ook voor Kapsalon Zeelig geldt dat zowel dames als heren een afspraak kunnen maken voor een knipbeurt. In de kapsalon worden ook aparte producten gebruikt voor mensen die een gevoelige huid hebben. Dit is dan ook een kapsalon met een uitstekende service.

10. Ellie’s Kapsalon

Beeld: Ellie’s Kapsalon

Ellie’s Kapsalon is een zaak waar zowel dames als heren geknipt kunnen worden. Je kunt je relatief goedkoop laten knippen in deze zaak. Bovendien heeft deze kapsalon een duidelijke website vol met informatie over de salon.

Bij Ellie’s Kapsalon werken kapsters die in staat zijn om je te helpen bij het vinden van een kapsel dat bij je past. De kapsters zijn op de hoogte van de laatste haartrends en kunnen goed inschatten welk kapsel goed op de vormen van je gezicht aansluit. Ellie’s Kapsalon is dus ook een zeer goede keuze als je nog niet zo goed weet welk kapsel je wilt.

Wat vond je van dit artikel?

Top 10 Rijkste Landen van Europa

Top 10 Meest Gedownloade Apps