Top 3 Beste Middeltjes Om Autokrassen Te Verwijderen

Aangezien je nu waarschijnlijk thuiszit of in ieder geval veel minder de weg op gaat, kan het eens tijd zijn om de auto onder handen te nemen. Heb je een paar krasjes, ben je vaak al honderden euro’s kwijt bij een schadehersteller of autospuiter. Kijk daarom eerst of je de krassen al wegkrijgt met een van onderstaande middeltjes.

Tandpasta

Bij kleine, oppervlakkige krasjes is het beste middeltje tandpasta. Wrijf met een doekje met tandpasta lichtjes over de kras(sen). Maak het daarna weer schoon en herhaal dit totdat de kras is verdwenen. Let wel: dit werkt dus alleen bij oppervlakkige krasjes, niet bij krassen die door de lak heengegaan zijn.

WD-40

Het andere middeltje heb je misschien niet in huis, maar is te halen bij o.a. de Action: WD-40. Spuit deze spray op de lak en wrijf het uit met een doek. Ook bij deze methode moet je dit vervolgens herhalen totdat de kras verdwenen is.

Koperpoets

Nu we toch bezig zijn met de auto, kunnen we maar beter ook nog even kijken naar de doffe koplampen. Hiervoor kun je namelijk ook tandpasta gebruiken, maar koperpoets werkt toch nét iets beter. Of je nu voor tandpasta of koperpoets gaat: wrijf het steeds ietsjes harder in, poets het weg en kijk of het al minder dof is. Herhaal dit net zolang totdat ze weer zoals vanouds zijn!

Wat vond je van dit artikel?

Verschrikkelijk nieuws voor Samantha de Jong

Fantastisch nieuws voor de bitterbal