Dit is het nieuwe liedje ‘I Love You’ van zangeres Anouk

Zangeres Anouk (44) is nog steeds gestrand in Marrakesh. Toch belemmert dat de zangeres niet om aan nieuwe muziek te werken. Eerder bracht Anouk op haar Instagram-pagina al een speciaal nummer, I Love You, ten gehore. Omdat dit nummer erg in de smaak viel onder haar fans, heeft ze het als verrassing uitgebracht.

Gestrand

Om aan haar nieuwe album te kunnen werken, reisde de zangeres naar de Marokkaanse stad Marrakesh. Dit plan verliep totaal anders dan verwacht. Net zoals vele andere Nederlanders in Marokko, kan ook Anouk niet terug naar huis vanwege de corona maatregelen. Ze besloot het er maar mee te doen en het beste ervan te maken. Bijna elke dag verschijnen er op Anouks Instagram-pagina nieuwe nummers, naar groot genoegen van haar fans. Tussen deze nummers zat ook een stukje van het nieuwe nummer I Love You, die al helemaal goed ontvangen werd.

Hele versie

Zo reageerden haar fans o.a. dat ze tegen de tranen vochten en dat het belachelijk goed was. Als verrassing bracht Anouk de gehele versie van het liedje I Love You uit. Volgens de rockzangeres is het belangrijk om vooral in deze tijd je geliefden te laten weten dat je van ze houdt.

Artwork

Voor Anouk het heeft het nieuwe liedje al helemaal een persoonlijke touch. Trots deelt ze namelijk dat haar zoon Benjahmin (17) de artwork gemaakt heeft voor het nummer. Ook al kwam Anouk naar Marrakesh om te werken aan haar album, zal I Love You niet op haar nieuwe album verschijnen. Het is daarentegen bedoeld als speciaal cadeau voor haar fans.

Ze plaatste het lied op haar Instagram met een bijbehorende lyric-video. Het lied is daarnaast ook te beluisteren op Spotify.

Wat vond je van dit artikel?

Bekijk nu seizoen 4 van La Casa de Papel op Netflix

Gebruik dit middel om je huis schoon te houden tijdens de Corona crisis