Fantastisch nieuws voor André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes Jr (2018)

De relatie tussen André Hazes en de presentatrice Bridget Maasland heeft het niet lang volgehouden. Dat terwijl Hazes hiervoor de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, had verlaten. Nu blijken Monique en André weer bij elkaar: dat bevestigt Monique op Instagram.

Foto

Ze deelde namelijk een foto waarop ze samen zijn met een romantisch bijschrift: “I’m your rock, you’re my star!”. In de reacties onder de foto laten menig BN’er blijken blij te zijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Relatiepauze

Waarom ze precies weer bij elkaar zijn maakte Monique in grote lijnen duidelijk. Naast de foto samen zette de blondine in haar Instagram-verhaal namelijk dat mensen zich soms pas realiseren dat ze elkaar nodig hebben op het moment dat ze uit elkaar zijn. Soms is dat iets te laat, maar voor het koppel blijkbaar niet. Het stel overleefde al eerder een korte breuk; ze kwamen in de zomer van 2018 ook al terug bij elkaar na een relatiepauze.

Hazes

Ook Hazes deelde een foto waarop de twee te zien zijn. Onder de foto zette hij een gedeelte van het lied Faithfully van Journey, waarmee o.a. gezegd wordt dat voor hem Monique altijd de zijne zal zijn. Samen met Monique zal hij dus weer samen de rol van gelukkige ouders kunnen vervullen voor hun 3-jarige zoontje André jr.

Wat vond je van dit artikel?

Dit is waar je het netje van knoflook nog meer voor kunt gebruiken

Dit is waarom er stippen op je autoruit staan